Lite gott och blandat

Vi trivs!!! Hundarna trivs!!! :-)

Just nu fixas det med huset, allt ska hitta sin plats och vi har börjar röja upp i trädgården. Vi tränar rumsrenhet och sitt med Balder. Inkallningen går jätte bra med Saga, ska snart börja lösträna henne på allvar. Hon går i sele nu, vi har lagt bort Haltit. Hon går bra i koppel nu, klart att hon testar att dra och kommer av sig ibland, men oftast så går det jättebra!

Tindra mår bra, men kommer knappt upp i soffan längre. Hon suckar o stönar och vänder på sig mkt på nätterna, hittar nog ingen skön sovställning längre.

Hon har hittat valplådan i sovrummet och går gärna och lägger sig i den.
Här har ni bilder på den:

image139

image150

Tindra dag 53

image141

image142

Vackra Saga med sina tejpade öron. :-) Det har gett resultat att tejpa dom. ibland lossnar tejpen, eller rättare sagt, ibland biter Balder av tejpen, och då står öronen korrekt. :-) Men vi kommer att hålla dom tejpade ett bra tag till så dom verkligen ska hålla sig rätt.

image143

image144

Balder fyllde 11 veckor igår och väger nu hela 4 kg :-) Sötnos!

image149

I trädgården hänger nu vår boxerboll som hundarna får mat i då och då. Saga älskar boxerbollen precis lika mkt som Tindra. Men Tindra orkar inte slå på den nu.

image145

Varje morgon får hundarna mat i trädgården. Jag stör ut det och sen får dom gå och plocka. Balder lärde sig fort av tjejerna vad man ska göra.

image146

Härrom dagen kom Kikki och Theo på besök. Det var jättekul att se hur glad Tindra blev när dom kom! Saga och Balder var jättenyfikna på Theo som stod som förstenad när dom snusade över honom. :-)
Balder gjorde för att få lite uppmärksamhet men han ignorerades totalt av Theo. :-)
Efter en stund fick sig Saga ett liten busstund med Theo. Och fick lära sig att Theos bajpåse är HELIG! Han vaktade den och Saga fick inte gå i närheten. Hahahaha! Det såg så roligt ut!


Detta var tyvärr den enda bilden jag tog på hundarna:
image147

Balder kämpar om uppmärksamhet:

image148

Idag kommer min bästa kompis ner med sin hund "Nellie". Förhoppningsvis ska hon hjälpa till och fostra Saga, det är Nellie bra på, hård och bestämd. Det är nyttigt för Saga, det är oftast mot det egna könet staffarna kan vara aggressiva och det vill vi inte. Så det är bara bra för unga hundar att bli satt på plats av äldre erfarna hundar. Så dom lär sig respekterar andra. Jag tror dock inte att det kommer att bli några problem. Jag tror att Saga kommer att vika sig direkt för Nellie.
Ikväll ska vi grilla, om vädret håller. :-)

Kommentarer
Postat av: Kikki

farligt att skriva på bloggen att man ska grilla. hade det inte varit för att vi ska på fest ikväll så hade vi nog lyckats promenera bort tiller :)

2008-04-05 @ 16:54:51
URL: http://www.theo06.blogg.se
Postat av: Carro

Hihi vad fin Tindras valplåda har blivit!! =D

2008-04-05 @ 17:39:42
URL: http://www.lordloke.com
Postat av: Izabella

Va fin bebislådan har blivit :)

2008-04-08 @ 00:34:38
URL: http://izabeeella.blogg.se
Postat av: Helga

Har Walter också varit så liten? Haha... kan man inte tro..=) Gud va spännande med lilla Tindra. Snart snart...

2008-04-08 @ 13:23:19
URL: http://www.nogg.se/jolner

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0