Nya familjemedlemar och fint besök!

Kaninen Manfred dog knall fall en dag. Han låg död i buren en morgon. Ingen anning om vad som hänt! Han mådde bra på kvällen. Manfred var en "hittekanin" och ingen vet hur gammal han var så det är möjligt att han dog av åldern. Han var ganska skabbig i pälsen ett tag innan. Manfred var hundarnas, speciellt Tindra kanin...
I Lördags flyttade 2 små svin hem till oss!  

Tindra är uppvuxen med smådjur. När hon flyttade hem till mig 8 veckor gammal så hade jag en katt, en iller, en kanin, 2 chinchillor och en ödla. Hon har alltid tyckt att det är kul med smådjur men aldrig haft nått jaktintresse, precis så som jag vill ha det! Jag vill inte ha en hund som jagar!!!

Kaninen Manfred flyttade till oss när Tindra precis var parad för att valparna skulle växa upp med smådjur så dom förhoppningsvis inte heller blev jaktintresserade. När sen valparna var födda och började vara ute i hage så satte vi kaninburen inne hos dom. Manfred var rolig men inte mer än så!
Jag tror absolut att det hämmar jaktintresset att låta hunden växa upp med smådjur!!!
Så därför har dom nu fått två marvsin! Den som e mest paralyserad är Balder... han är den som sticker efter fåglar i trädgården osv. Dom andra tycker om marsvinen men stressar inte upp sig av dom.
Tindra vänder upp o ner på dom och slickar o naggar dom på magen, precis som hon gjorde med sina valpar! :-)Hundarna hälsar på svinenI lördags fick vi fint besök av Julia, Åsa och Donna!
Lyckligast över att syrran kom på besök var Adonis! :-) Dom busade massor!

Donna och Blondie fick hälsa på varandra själva ute i trädgården, Donna spände upp sig för blondie som vek sig direkt för Donna. Roligt att se att Donna har samma pondus som Tindra, och att inte hon heller behöver hävda sig mer än att spänna sig lite :-) BRA träning för Blondie oxå! Och det var skönt att se att hon vek sig, för Blondie är en tuff tjej!
Så det blev massor med bus och sen hade vi en trött Adonis!
Tack för besöket Julia!!

Adonis låg mest på rygg som vanligt... ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nico ser ifram emot att få komma och "pussa" lite på dem nya inneboende, han har sörjt Manfred nu här hemma ;) och han lovar att han BARA ska titta på dem och kanske smaka lite....jag vet att du jobbar i djuraffär oc´h får snabbt tag på nya sådanadär smådjur om en liten "olycka" skulle vara framme ;)

2008-10-27 @ 20:52:57
Postat av: Carro

LOL till Ericas inlägg hihi =D

Svinen var för övrigt jättesöta =)

2008-10-28 @ 21:01:09
URL: http://www.lordloke.com
Postat av: Julia och Donna

Det var jättetrevligt att få träffa er o alla hundar igen. och roligt för Donna! Blondie är ett riktigt charmtroll, så vi kommer nog snart igen... stora kramar från oss!

2008-10-29 @ 21:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0