Tindra är inlagd på djursjukhuset...

Igår morse vaknade jag av att Tindra smaskade och vankade fram och tillbaka i sängen. Hon mådde illa och behövde spy. Det syntes på hela hennes kroppsspråk och i ögonen att hon inte mådde bra. Hon kräktes ett par ggr under förmiddagen. När det var dax för frukost så ville hon inte äta och då vet man att hon verkligen inte mår bra! På eftermiddagen började hon bli slö och krampade med magen precis som om hon hade ont i den. Då åkte vi in akut till djursjukhuset. Hon har ju sin anemi så vi blr så nervösa när hon inte mår bra! Dom tog blodprover och la in henne. Än en gång åkte vi hem utan vår Tindra. Fy vad jobbigt det var att lämna in henne!!! :-(
Nu precis ringde dom från sjukhuset. Hennes blodprover var bra! Och hon hade inte kräkts eller varit dålig i magen. Såå skönt! Men dom ville behålla henne en dag till för att se hur magen reagerar på mat. Imorgon ska dom ringa igen och förhoppningsvis får vi hämta hem henne på eftermiddagen. Jag är så otroligt lättad över att hennes blodvärden var bra! Det vi är rädda för nu är att når är fel på hennes mage, kanske har hon fått magkatarr av medicinerna. Och gör så ont!!! Det vet jag för jag har också magkatarr.... Jag hoppas att hon bara har fått nåt i sig!

Det blev en sömnlösnatt utan min prinsessa...

Nu får det räcka! Hon har varit med om tillräckligt mycket redan....

Kommentarer
Postat av: Erica

Tänker på er och stackars Tindra som hon kämpar på tösen! Så skönt att hennes blodvärden låg bra. Jag hoppas hon blir sig själv snart igen! kramar!!!

2008-10-14 @ 15:41:35
Postat av: Carro

Vi tänker på er och håller alla tummar och tassar här hemma!!!

2008-10-14 @ 21:49:01
URL: http://www.lordloke.com
Postat av: Anja

Ja nu räcker det tycker jag med. Hoppas att hon snart blir frisk o få komma hem.Kramiz Anja med fam

2008-10-15 @ 06:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0