Skön men effektiv måndag!

Nu har jag jobbat min sista helg! Så skönt!

Inatt har jag sovit GOTT!! Det var ett tag sen nu!
På fm plockade jag undan här hemma, dammtorkade och damsög.
Sen blev det ett par timmar i solen i min nya sköna solsäng (bild kommer :-) )

Nu har vi precis kommit in från en runda i skogen, jag och hundarna. Vår runda som normalt tar 35 min tar nu en timme... Tur att dom går lösa så dom springer lika mycket ändå trots sin söliga matte... ;-)
Nu ligger dom o tar igen sig!

Ikväll ska jag och Adonis till Lomma Bk och träna lydnad och sen ska vi dra en runda (wp) i skogen. Anna med Zeke, och kanske Erika med Nico, ska oxå komma. Det blir effektivare träning när man e fler!
Veckans träning på tävlingslydnaden är att hunden ska bjuda på spontan ligg, sitt och stå under rörelse. Tex jag backa bakåt, Adonis följer efter framför mig och ska ligga stå eller sitta, när jag fortfarande är i rörelse. (beroende på vad jag bestämt mig för att jag vill att han ska göra!) Vi ska även lägga på kommandot för alla 3 momenten. Dessutom tränar vi på bakdelskontroll och starter :-)
Det är så skönt att det är lydnadsträning vi ägnar oss åt nu när man börjar bli riktigt otymplig! Tur att det inte satsas på agility eller freestyle, det hade aldrig funkat! ;-)
Jag har blivit så himla duktig så jag skriver en träningsdagbok, tänkte bjuda på förra veckans här en dag!

Så det är en skön men väldigt effektiv måndag tycker jag!


Kommentarer
Postat av: Mad

Det va spännande och vi hade en toppen dag!

Massor me fina doppresenter fick klimpen. Bland annat en egen stjärna!Förstår att de ska bli skönt å va ledig nu sista tiden! Jag va ledig hela graviditeten och de va inte lika kul;)2009-04-27 @ 18:31:27
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Syrran

Ta hand om dig och njut av din ledighet. Kram

2009-04-28 @ 08:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0