WoW tack Mama Mad! :-)


Jag har fått en blogg utmärkelse av Madelaine, http://www.madelaine.blogg.se/ 

TACK SÅ MKT! Vad glad jag blev! :-)
Reglerna är att lista 5 saker jag inte kan vara utan, och ge utmärkelsen till 5 andra bloggar.
Min lista:
(det var faktiskt svårt att numrera!!)
1* Min familj! Mamma, pappa, syskon och Stefan! :-)
2*Mina hundar!! Hade velat ha dom på delad 1a plats! Jag KAN INTE vara utan dessa pälsbekläda varelser!
3*Mina vänner!
4*Att få sova! Helst så länge jag vill tills jag vaknar av mig själv. Klarar inte av att gå upp tidigt och har jag inte fått sova så är livet tufft..
5*SOLEN! Jag är en värme och soldyrkare, vilket gör att höst, vinter o tidig vår är tuffa tider för mig. Jag borde bo i nåt varmt land igentligen :-)

Jag skickar utmärkelsen vidare till
http://www.lordloke.com/  -Vår foderfamiljs hemsida med en fin blogg med härliga bilder på vår tjej  fodertik Troya
http://www.littlefrogs.blogspot.com/ -Kennlen som vår Tindra kommer ifrån, vår uppfödare bloggar lite då och då om livet på kennlen.
www.freewebs.com/staffenluna - En blogg om livet med Luna, en liten staffetjej i Norge från vår 1a kull. Ärlig o härlig blogg med fina bilder
http://www.aldertown.com/ -Fin hemsida med en rolig blogg om Walter, en Fransk Bulldog, hans familj o påhitt
www.novasworld.blogg.se -Ännu en hemsida om en staffe, Nova, som bor nästan grannar med oss och vars familj jag lärt känna genom Hundig. Nova har samma pappa som Adonis. Äntligen har dom börjar blogga igen med roliga berättelser och fina bilder.
OCH OM JAG FÅR, så skickar jag tillbaka utmärkelsen till Madelaine!! Ärlig, rak underbar blogg att läsa om hennes liv!


God morgon?

Idag när jag gick upp klädde jag på mig och skulle ta en tur med alla 4 hundarna direkt. När vi kom runt hörnan på vår framsida såg jag till min fasa att grannhunden var ute och stod vid 1 meters stakettet in till vår tomt... Den hunden som tog vår katts liv ett par månader efter vi flyttade hit! Sen det hände blev vi lovade o lovade av grannen att ett stakett skulle upp in mot vår tomt så deras hund hoppade över stakettet ett par gånger in till oss och den är INTE snäll den hunden... Varken mot människor eller hundar, och det är dom väl medvetna om. Hunden har tydligen innan vi flyttade hit stuckit från tomten och det är inte så lyckat med tanke på hur den är...
Detta är nu snart 8-9 månader sedan och vi har inte sett röken av nåt stakett, däremot har vi inte sett hunden så ofta, när vi sett den i trädgården har den varit bunden. Men idag stod den precis vid tomtgränsen där den hoppas över till oss...
Fort som tusan kallade jag lugnt in Adonis och Tindra som var längst framme och när dom kom så tog jag fort in dom i huset igen!
PUHH!! Vad ska jag göra mot en 50-60kg agressivhund när jag dessutom har mina 4 ute med mig?!! Arg som ett bi gick jag bort mot grannen och hoppades att dom skulle öppna dörren o kalla in sin hund då den nu for efter mig när jag gick mot deras framsida o morrar och skällde på mig. INGEN ägare inom synhåll... Jag ringde 118118 för att få tag på deras telefonnummer, men dom hade inget hemnr, efter en stund öppnar dom dörren o kallar in sin hund, då var jag snabb att kalla på dom och säga att dom får hålla sin hund kopplad på tomten om dom inte har den inom kontroll! Den hoppar ju över stakettet busenkelt o e skitarg både på människor o hundar. Man ska väl våga gå ut från sin egen tomt?!! "-Ehhh... OJDÅ... ehhh, ja vi ska hålla den kopplad. Lovar!" fick jag som svar. "-BRA! TACK" Sa jag o traskade hemåt och tog ut hundarna som blev stod innanför dörren o såg väldigt besvikna ut eftersom de trodde dom blivit blåsta på promenaden som åkte in igen...
Nu får vi ju hoppas att dom håller hunden kopplad tills dom får upp stakettet som dom lovat sen 9 månader tillbaka... 

Har man en hund som visar aggressivitet så får man ta sitt ansvar mot omgivningen och hålla hunden inom kontroll för andras säkerhet, hundar som människor!!
Extra sur blev jag sedan på en människa jag mötte på promenaden som glodde VÄLDIGT surt med avsky i blicken och gick en stor omväg runt mig o hundarna. Balder o Blondie i koppel in till min sida och Tindra och Adonis 1 meter framför mig lungt o fint lösa och dom tittade inte ens på människan... Mina såkallade hemska kamphundar som jag precis fick "rädda" från grannhunden... 

Näe nu har jag kräkt av mig lite! :-)
Nu ska jag bege mig till min frisör och fixa burret!

Köket

Kakel klart! Fogat med vitt. O fläkten kom på plats igår;

Stackars Byggare Bob har hamnat bakom galler för att inte lägga näsan i blött ;-)
Måste lägga in en bild på mitt otroligt vackra laptop skydd som jag fick av Stefans syster i julklapp;


Sååå tjusigt! (I like Hello Kitty! :-) )
TACK CISSI!!

Bilder på våra vita odjur

Lite foto tagna idag i trädgården på Adonis och Blondie;ADONIS 9 MÅNADER
Mammas fina prins :-)
BLONDIE 6,5 MÅNAD
(Bäst foto på henne får man när hon står ute vid dörren och vill in :-D fotona är tagna genom fönstret, därför är de lite suddiga)
Lilla kralliga Blondan :-)

Kakel på plats i det nya köket

Nu börjar det se ut som ett riktigt kök! Och det blev så bra med kaklet!! Jättefint! Vi ville ha ett fräscht kök men inte tappa den "gammeldagskänslan" som passar bäst till huset, och vi tycker verkligen att vi lyckades. Vi är supernöjda! :-)
Bilder;


Stefan kaklar, han är så duktig! Har fixat allt helt själv! *stolt* :-)


På denna bilden ser ni vår köks Ö oxå, som snart ska fixas till med bänkskiva osv.


Så här ser kaklet ut, ljusgrått med blå-grå bård
Byggare Bob 2 surar för han inte fick vara med och kakla... ;-)

Valprace i trädgården

Nu när det är uppehåll och plusgrader så roar sig Balder, Blondie och Adonis varandra i trädgården igen. Det är jätteskönt! :-)
Här kommer bilder från ett valprace härom dagen;Att man kan ha så kul med en pinne!!? Fullfart på alla!


Balder och Adonis delar pinne :-)


Balder tycker Adonis är tråkig som står stilla "-Kom igen!!"


Pinnar pinnar pinnar...


ÄNTLIGEN fick bulldoggen tag på pinnen som Blondie hade!! :-) Och han e såå rädd att nån ska ta den!!


Balder biter Blondie i skinkan!


Galen bulldog... ;-)
Blondie flyyger fram :-)

Renoveringen

Nu är det snart klart! Vårt fina nya kök!
Här kommer lite bilder;


Stefan sätter upp ovanskåpen


Byggare Bob 2. Adonis har noggrant följt varenda steg i köksbyggandet. Så nyfiken och ska ha näsan med i allt :-)


Så här såg det ut innan
Vårt fd sovrum


Så här ser det ut nu!


Efter...


Före... :-)


Min favourit, diskmaskinen!!! Helt underbart!! :-)

Imorn ska det kaklas, bilder kommer! :-)

Blondies debut

Idag har det varit strålande väder på förmiddagen och fram till vid ett tiden (då kom molnen och dimman som vanligt....) Tindra, Balder och jag tog en lång runda i skogen! Superskönt! Lyckligast var Balder som fick springa lös och jaga Tindra :-)
När vi kom fram till skogen la jag ett spår till Tindra som vi sedan gick efter långrundan. Det gick superbra! Vi är tillbaka nu där vi slutade i höstas och det är dax att avancera nu.

På vägen hem hade jag lite blod kvar i flaskan och stannade till vid en äng och la ett kort rakt spår till Blondie. Jag tänkte att jag skulle vänta tills hon är 7-8 månader, men jag var så sugen idag.
Ca 1 timme efter tog jag Blondie i bilen och körde bort till ängen.
Här är bilder från Blondies 1a spårning;Blondie luktar vid starten, vad är det som luktar?!!
Hon stod o slickade en stund sen vände hon sig om och skulle göra nåt annat. Efter ett par minuter gick hon fram igen och sen ut i spåret.


Blondie på väg ut i spåret


Sen blev det full fart framåt :-) Svansen gick hela tiden när jag berömde henne


Framme vid klöven.
Var det detta som luktade? Vad är det?


Mmmm gott var det!


Och sen lekte vi  en bra stund med klöven! Hon tyckte det var sååå kul! :-)

Jag är jättenöjd med hennes debut!!! :-) Så ung och dessutom en staff. När hon väl gick ut i spåret hade hon nosen i marken hela tiden och var väldigt målmedveten. Hon tyckte det var jättekul att hitta klöven så det sa bli spännande nästa gång när hon vet lite mer vad hon letar efter!

Renoveringen

Det är helt otroligt vad stort vi fick det genom att riva en vägg och ta bort valv mellan rummen!
Här kommer lite bilder på vad som händer;


Linus har varit en klippa som varit här och hjälp oss med vatten och avlopp!! TACK LINUS!! Det syns inte på bilder men det har hänt massor bakom väggar och golv :-) Elen är klar och vatten/avlopp till där det nya köket ska växa fram är klart.Ni ser några rör sticka upp under fönstret :-)


Här ska det nya köket vara!Stefan och hans pappa har höjt upp fönstret så det passar med kommande bänkskiva i höjd


I onsdags kom vårt kök! :-) Vi röjde undan i ett rum för att få plats med alla kartonger


Stefan börjar bygga ihop det nya köket!

Dethar gått smidigare och fortare än vi trodde att bygga skåp och lådor. Inte för att jag är till så mkt hjälp med tummen mitt i handen, men lite skåp har jag faktiskt skruvar ihop :-)

Just nu är den nya kylen igång, spisen, diskmakinen (UNDERBART!!!) bänkskivan och vask och kran är på plats och fungerar. Alla underskåp är klara och idag ska vi sätta upp ovanskåpen. Sen ska det kaklas. Jag ska fota ikväll när vi fått upp ovanskåpen. Nu ser det ut som ett kök! Och vi är sååå nöjda med våra val! :-)

Idag har jag haft vardagslydnadskurs, det trillade in sms under förmiddagen, 4 ekipage kunde inte komma och iom att regnet hängde i luften hade jag på känn att vi skulle bli en liten grupp. Humm... Till dagens övningar hade vi behövt varandra som störningar. Jag kom på en reservplan!
Det kom 3 ekipage till kursen. Vi satte oss i bilarna och körde upp till Lomma fure, jag hade Adonis med mig så blev vi jämna par till träningen och så tränade vi uppe i skogen idag! Vi fick en härlig förmiddag! Inget regn, solen lös och värmde oss och helt vindstilla. Hundarna var kanonduktiga och jag Adonis fick tränat lite med på köpet. Det blev lyckat! När jag kom hem käkande jag lunch och sen tog jag en promenad i rask takt med alla 4 hundarna. Dom sussar på soffan allihopa nu. Tröttast är Adonis :-) Härligt! Imorn tänkte jag spåra med Tindra om de uppehåll!

Trevlig kväll!

Hurra hurra idag är det faktiskt Balle Bulldogs födelsedag!

Ett år idag!!!
Vad fort det går!
Och Balder har verkligen hållt oss sysselsatta sen han kom hem till oss ;-)
Vi firar med ett MASSOR med bilder på vår Fralla;Balder 2,5 veckaBalder 8 veckor, helt färsk i familjen :-) Han såg ut som en mops till han var 10 veckor :-) pga öronen!


Balder 8 v


Balder 8 v, Vilken liten fuling! ;-)


13 v


Balder 13 v, och sov var vad han gjorde mest...


15 v


15 v


Balder 15v


Balder 6 mån


Balder 5,5 mån


Balder 5,5 mån


Balder 5,5 mån
Igår fyllde Adonis och vår A-kull 9 månader! Helt otroligt!
Balder och Adonis är fortfarande bästisar :-) ;


Adonis 10 veckor Balder 5 månader


Adonis 6 veckor. Då var han liiiten mot Balder :-)


Balder 11 mån, Adonis 8 månader. Adonis inte så liten mot Balder längre ;-)

Ett helt halvt år!

Vilken underbar dag det varit! Sååå fint väder och en riktigt härlig promenad har vi haft!

Idag fyller Blondie 6 månader. Grattis ditt lilla yrväder! :-) Ett helt halvt år!

Och det var som om hon visste att det var hennes 6-månadersdag och har varit så duktig idag! Whheii! :-)
Blondie har knappt varit utanför trädgården, )och väldigt sparsamt ute i trädgården) eftersom hon har haltat lite på ena frambenet så har hon fått vila i nästan 2 veckor. Så idag fick hon följa med på en långrunda ner till saxtorpssjöarna med Tindra och Adonis. Eftersom hon inte rört på sig på så länge räknade jag med att det skulle blir en jobbig promenad med henne. Hon drar i kopplet och verkar allmänt hysterisk oftast. Adonis var kanonduktig idag så jag kunde slappna av helt med honom och träna med Blondie. 

Idag gick hon kanonfint på både kort och långt koppel. Hon är inte duktig på att vara lös, sedan vi fick hem henne 10 veckor gammal så har hon stuckit ifrån oss när vi släppte henne, hon bara kutar! Men skam den som ger sig! Jag vill så gärna kunna ha alla hundarna lösa så jag provade idag igen när vi gått cirkus en halv timme. Och hon stack direkt.... Men jag ger mig inte! Jag testade lite nya saker med henne som jag inte gjort tidigare med nån av de andra (för det jag gjort med dom för att lösträna har inte funkar på Blondie...) och det gick bra!!! Hela tiden gick det bättre och bättre så hon har sprungit lös en bra stund idag! Så skönt för oss alla! :-) Jag och Blondie var lika glada båda två! :-)
(Det går tyvärr inte riktigt att beskriva här vad jag gjorde, det är lättast att visa! Så jag kommer helt klart att tipsa om dom trixen oxå i mina kurser till dom som har problem med att ha hunden lös)
Nu hoppas jag bara att det håller i sig! Men vi ska träna träna för nu vet jag att hon kan! Det går!

Så nu i em har Blondie sussat sött på soffan! Hon e trött! :-) Och det är inte ofta man lyckas trötta henne! Och matte är lycklig! :-)

Jag har tagit lite nya bilder på henne idag;

Adonis och Tindra myser i buren efter promenaden
(med hönan utan huvud!)

Skånsk vinter

Runt 0-3 plusgrader, blåst och regn...

Idag var jag uppe tidigt. Det första jag gjorde var att kika ut... Mörkt skumt väder, men bara lätt duggregn... humm...
Idag skulle vi nämligen vara i stadsparken i Lund och träna med vardagslydnadskursen. SMHI sa uppehåll! Vi kör på tänkte jag! På med MASSOR med kläder.
4 av mina 9 kursdeltagare blev vi! Ni är riktiga vikingar! :-) Och vi hade ändå tur med vädret! Det blåste inte så mkt och det duggregnade mest! Och jag tyckte att det blev ett riktigt trevligt kurstillfälle!! :-)
Men det var skönt att komma hem sen och få av sig de blöta kläderna och lägga sig framför kaminen med hundarna och gosa en stund :-)

Nu är jag trött på mörkret och regnet! Jag vill ha vår nu! :-)

Vi har diskuterat Balle Bulldog efter hans bravader med grannhundarna...
OM han fortsätter att hålla på med så dumma saker så åker nötterna... Vi har förstått sen ett tag tillbaka att han har mkt testosteron i kroppen. Jag är väldigt pro kastreing/steralisering!!!
Givetvis hoppas vi på att han ska "växa" ifrån det, eftersom Balder är en snygg sund grabb med bra stamtavla är det synd om ingen får lov att använda honom, men det viktigaste är ju att vi och Balder har det bra!!!

Kan ju även tillägga att hanar som inte ska gå i avel tycker jag ska kastreras. (JA SJÄLVKLART, DET FINNS UNDANTAG! har man inga bekymmer så) Det är synd om dom att gå och tråna hela sitt liv efter något som dom aldrig kommer att få. Det är inte naturligt. Vår avel har gjort att våra hundar är fertila hela tiden, så var det inte från början! Testosteron har en del baksidor... revirmarkering, muck med andra hundar, hanhundsaggrissivitet, överdrivet vaktande, ägande, snusande och rymningar. Ylande och matvägrande när löptikar finns i närheten...
Många hanar har det jobbigt och då får ägaren oxå det jobbigt...
JA kastering har oxå sina nackdelar , men det gäller ju att väga fördelar med nackdelar. Så är det ju med allt!
PRO kastering är jag iaf! :-)

Mitten av januari månad och jag lääängtar så till ljusa mornar kvällar och värme...
Blev inte bättre när jag satt och kikade på bilder ifrån i somras;
Balder simmar
Hahahaha!

Stygg bulldog, långrunda, fina Troya och viltspår

Idag har Balder varit riktigt riktigt stygg...
Längst ena sidan av vår tomt (stora tomt!) delar vi stakett med grannen. Hos dom bor 2 stora hanar. Dom tycker inte riktigt om våra hanar längre sen dom blev könsmogna. Dom skäller och våra skäller tillbaka vilket nu resulterat i att vi sätter antiskall halsband på Adonis och Balder innan vi släpper ut dom i trädgården, och vi släpper inte ut dom tillsammans efter som Balder är värst och Adonis apar efter honom när dom är ute tillsammans.
Imorse såg jag att grannens hundar var ute så jag satte halsbandet på Balder och släppte sen ut honom. Jag stod i fönstret och höll ett öga på han.
Grannhundarna for fram när dom såg Balder, och Balder tog fart mot stakettet. Dom började skälla och gjorde utfall och vad gör Balder, ju skäller och gör utfall tillbaka så dom rök ihop vid stakettet!!! Andra gången jag kallade på Balder kom han... OJOJ vad arg jag var.....
Grannhundarna är vuxna hanar!!!

Kort därefter släppte jag ut Adonis och stod och höll koll på han. Grannhundarna for fram mot stakettet igen, Adonis sprang halvvägs bort och spände sig lite, och sen sprang han åt andra hållet istället.
Vi har 3 kamphundar hemma och vår Franska Bulldog är absolut värst på de flesta sätten... Vad händer?!!
Balder har blivit mkt mkt bättre, ett tag var han hemsk med allt, men idag kändes som ett totalt nedslag. Nu ska bullen få veta än en gång att han är längst ner i rang och han ska hållas kort. Sånt här trams är väldigt typiskt i tonåren, men det är NU man måste göra nåt åt det. Och jag trodde inte att en fransman skulle vara värst... Jag skäms!!

Det ska investeras i ett plank in till grannarna!

Idag la vi viltspår tillsammans med Carro och Linus till Tindra, Adonis och Loke och sen gick vi en långrunda i skogen medans spåret la till sig.
(Tack Carro för bilderna! :-) )

Tindra spårar:

När hon hittat sin klöv får hon bära den tillbaka till bilen!Och tugga lite på den!! Hon blir helt hög på sin klöv! :-)  :Vi ställde upp Troya för att ta en fin frontbild att lägga på sidan, så är tjusig blev den:


Fiiina Troya

Renovering och hundbilder

OJOJOJ, vilken underbar kaos vi har!
Här kommer bilder på hur vi bor just nu och hur renoveringen går:'Valv ut mot hallen
Förebild


Efter!


Vårt gamla sovrum ser just nu ut såhär


ut mot hallen efter vi rivit valvet och väggen in mot sovrummet


Gamla sovrummet från vardagsrummet som ska bli vårt nya kök med öppen planlösning mot vardagsrummet


Vårt "vardagsrum", tv hörna. Fint va?!! ;-)


Hundarnas tillfälliga matplats, kolla in färgen nere vid golvet, den färgen var vårt sovrum i när vi flyttade in ,knall rött.


Nu sover vi i det "gamla köket" som ska rivas så fort vi får vårt nya


Idag tog v en promenad i järavallen. Jag Tindra, Adonis och Troya och jag tog lite bilder;


Detta är vad Adonis är näst bäst på just nu...
KISSA!


Detta är vad han gör mest och bäst nu! LUKTAR!

Fler bilder på vår kille:

Adonis och Troya, snart 9 månader


Troya, Adonis och mamma TindraTindra och Adonis leker


Tindra med dotter
Min favourit bild från idag! :-)


Tindra 3,5 år
Frisk, men fortfarande med väldigt tunn päls


Min sessa!


Välkommen till dårhuset!

Idag har det varit dårhus här hemma. Jyckedårhus!
Vi hade fint besök av Troya idag! Hon löper, Balder bryr sig inte ett dugg och ett par timmar på förmiddagen gick det även bra med Adonis sen började han gnälla o gnälla och bara stirra rundor...

Eftersom vi renorerar så är hundarna i bakom galler i vardagsrumshörnan. Och bara precis för att det är ett galler mellan oss och hundarna rasar deras värld... Dom blir sååå eländiga!!!
Blondie gnäller och ylar så fort vi sätter in henne i en bur el bakom galler. Man tycker ju att hon borde vant sig efter 4 månader...  men NEJ. Hon gnäller och sjunger konstant. Med Adonis och Blondies ständiga gnällande och ylande blev man snabbt helt tokig... (det värsta jag vet med mina egna hundar är när hon gnäller eller skäller. Det är helt förbjudet här hemma)
Tillslut åkte Blondie och Adonis in i sovrummer där dom kunde sjunga i kapp utan att jag får klåda..
Kvar var Balder, Tindra och Troya som tyckte grymt synd om sig själva eftersom det var ett GALLER mitt i rummet...

Att vi har haft folk hemma, kommande och gående under dagen gjorde dessutom att bulldoggen Balder som bara precis INTE KAN VARA HELT TYST, skäller till el morrar VARENDA gång han hör dörren. Trots att han får rejäla tillsägelser och åker in i buren VARENDA gång han gör det, så kan han inte vara tyst... Han måste...

För tillfället råder det äntligen lugn här hemma. Matte sitter ju hos hundarna och inte med ett galler mellan och löpande troya har åkt hem så Adonis har lugnat sig...
Ännu en sån här dag imorn?!! NÄE SNÄLLA GE MIG STYRKA!

Dagens I-land problem? Ohh yes!

Nu har jag spytt av mig. Snart kommer Stefan med McDonalds middagen. Underbart! :-)
Gokväll!

Underbar start på 2009

På nyårsafton blev jag ringmärkt! :-)


Jag älskar dig Stefan!

En underbar början på 2009! :-) Som kommer att bli ett händelserikt år!!!

___________________________________________________________________________

Jag ska bli bättre på att blogga mer... igen....
Det har blivit få inlägg de senaste månaderna! Så ni som fortfarande läser, jag ska bättra mig! :-) Antalet som läser har minskat men det är fortfarande betydligt fler än jag trodde! Roligt! Bloggen kommer även att bli lite "privatare" än innan då jag mest skrivit om hundarna. Det är bra terapi att få "skiva av sig".

Idag har vi kört igång igen i min vardagslydnadskurs, vi har haft uppehåll över jul och nyår. Det var roligt att köra igång igen!! Jag behöver Hundig och mina underbara ekipage :-)
Jag blev glad imorse att det "bara" vad -1 ute, igår var det -9! Det är kallt!! Jag är en riktig kylling! Men när jag kom till Lomma blåste det jättemycket! BRRR!! Vi var ute cirkus en timme sen gick vi in och tränade lite och sen drack vi värmande the och kaffe :-)

När jag kom hem blev det en långrunda i skogen med alla 4 hundarna. För tillfället är det jobbigt att gå med alla 4 själv, Tindra litar jag på lös till 110% och när Tindra och en av slynglarna (blondie, adonis, balder) är ute så är dom duktiga, men med alla 3 slynglarna tillsammans då får jag vara väldigt uppmärksam och tjatig... på nåt sätt blir alla 3 döva och dampiga... Men har man gett sig in i leken får man leken tåla med 3 tonåringar hemma! Tur att jag har Tindra som min högra hand :-)

Imorn ska vi till veterinären igen med Tindra, men nu är vi inte oroliga för resultatet längre! Det är sååå skönt! Hon klarade det!! :-) Jag vet inte vad jag hade tagit mig till utan min prinsessa! Hon e bäst!
Jag har kommit på att jag skämmer bort Adonis... Han och Tindra är min akilleshäl! Alla hundarna har speciella platser hos mig men det är nåt med dom 2.... Jag som är så bestämd! Men dom två har nåt speciellt... Tar emot att erkänna det för jag är själv emot det :-) Men så är det! FYYY på mig...!!

Imorn fortsätter även äventyret hemma hos oss (bilder kommer) vi renoverar!! Vi har beställt ett helt nytt kök och ska bla byta plats på rummen. Nästa onsdag kommer vårt nya kök! Allt helt nytt! Det känns så lyxigt! :-) Men just nu bor vi inte alls lyxigt! ;-) som sagt, bildbevis kommer!

RSS 2.0