Åska önskas!

Jag har nu haft skallebank i 4 dagar pga av detta vädret! Kan det inte komma en rejäl omgång åska så syret kommer tillbaka!?

Igår skulle jag vara duktig och tog mig till brukhundsklubben för att träna en stund med Adonis. Vi behöver träna på längre transporter. Men det sket sig! Där var fullt med bilar och folk... :-( jaha, så vi har inte tränat nåt denna veckan heller. Visst vi har en stor trädgården, men inte tillräckligt för att träna längre fotgående. Då är vi ju inne o traska bland träden i trädgården...
Ikväll är sista gången på tävlingslydnaden, ska tjata lite på instruktören om hon inte kan hålla en kurs sen i höst, när jag och Adonis är igång igen :-)

Jag tog en promenad runt ena sjön igår istället med hundarna, den rundar tar ca 10-15 min normalt. För mig igår tog den 35 min... jag gick väldigt långsamt! Men det var skönt att bara faktiskt gå en runda!!! Jag saknar mina promenader med hundarna! Jag saknar spårnigen med Tindra och lydnadsträningen med Adonis... :-( Det är allmänt trist nu!

Tobbe och Staffen Nova kom på besök! Det var trevligt! Tindra fick brumma lite och Adonis fick leka, men han e såååå tråkig och haning just nu. Han ska bara äckla sig med tikar... :-( Tycker inte om såna hanhundsfasoner!! Man får va på han och han åkte in 3 gr. Han ska inte få börja med sånt trams o sätta det till vana. När han väl ska få para tik i framtiden ska han be mig om lov först! Minsann! Jag ger mig ICKE!
Blondie var förvånadsvärt snäll, provade även att släppa henne efter en stunds hälsade i koppel. Det gick ca 3 minuter sen började hon bli morrig, så då åkte hon i koppel igen. RABBA!

Sen tog vi en lång cykelrunda, jag och doggarna.
Annars har jag pulat mkt med  datan o mailen de sista dagarna. Svarat på mail ang hundig och vår kennel. Planerat och fixat med hundig. Jag håller inte kurs längre, men har hand om anmälningar, hemsida och planeringar, och det tar lite tid att organisera allt.

Kommentarer
Postat av: Erica

Nico önskar sig en playdate med RABBAN!! ;)

2009-06-10 @ 17:10:44
URL: http://ericasfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0