Bm besök v 36 (35+2) 4 veckor o 5 dagar kvar...

Bilder och uppdatering om lydnadshelgen kommer ikväll! :-)

I fm var jag hos min barnmorska. Allt var bra! SF mått: 33, jag håller kurvan :-)

Pratade med henne kring att jag tycker att det är väldigt trögt nu och att kvällarna, speciellt den sista veckan är väldigt jobbiga. Jag varken sitter eller ligger bekvämt, det trycker på överallt och jag kan inte andas ordentligt. Lägger jag mig ner helt i sängen så känns det som om dagens mat kryper upp i halsen hela tiden och jag kan få riktigt grym halsbränna. Jag blir ofta illamående och får så fort jag lägger mig nåt som påminner om mensvärk. Molnande värk i mage och i rygg. Jag har mkt förvärkar på kvällar och speciellt när jag lagt mig.

Det är ju inte så lång tid kvar, men på kvällarna undrar jag hur tusan jag ändå ska orka så många veckor till? O tänk om jag går över tiden 2-3 veckor!!! VILKEN MARDRÖM!

Min barnmorska kom med kloka ord att jag ska tänka på att hon kanske kan komma om 2-3 veckor. Våga hoppas på det istället! Inte tänka på att det kan ta 7-8 veckor (om jag går över) utan försöka tänka positivt istället! Omvandla tankarna till nåt positivt. Och att det inte är konstigt att jag tycker det är trögt när jag gått hemma så pass länge nu och inte kan göra så mkt för att fördriva tiden. Foglossningarna och orklösheten tar hårt på mig psykiskt!
Bebisens huvud går knappt att rucka på, hon ligger långt ner, och den molnande värken samt förvärkarna är tecken på att vi kan våga hoppas på att hon kan komma lite tidigare enligt barnmorskan.
Ja, jag ska försöka tänka positivt istället, och drömma och hoppas på att bebisen flyttar ut om 2-3 veckor. Gör hon inte det, så ta en vecka i taget sen. Men bara tänka 2 veckor framåt nu.

Många pratar om att man saknar magen o att vara gravid efter födslen.
Jag blir jäkligt förvånad om jag gör det!! Tror verkligen inte det!
Klart det är en häftig grej att gå igenom en graviditet!!! O vilken belöning man får :-D
Men nej, att vara gravid är inte mig grej. Jag har varit det 1 gång nu. Det räcker. No more!

Jag e skiträdd och nervös inför förlossningen, men jag vill verkligen att detta ska vara över nu så jag är redo!
Ge mig rejäl smärta och låt oss få vårt efterlängtade barn!!!!
SNÄLLA bebis kom några veckor tidigare!!!

__________________________________________________________________________

MEGA MEGA GRATTIS till Maria och Jonas som blev föräldrar igår kväll! Äntligen är Cornelia här!!! 8 dagar efter BF. Längar tills man får komma och hälsa på :-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack så jättemycket! Vi har ju äntligen kommit hem och allt har kommit igång som det ska så fort vi kom innanför dörren. Hon blev helt annorlunda bebis. Lugn o fin och inte lilla argbiggan från BB. Så skönt att hon känner sig hemma :-) Ni får snart träffa henne, vi är ju så stolta, gick ut med barnvagnen direkt efter vi kom hem igår från BB. Kramar från oss till er!

2009-06-18 @ 11:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0