Ingen bra solare längre...

Jag är en soldyrkare! O jag tåler sol o värme väldigt bra! I normala fall... Nu pallar jag ingenting längre. Det är på tok för varmt idag för mig. Satt ute i solen en liten stund i fm, men blev fort jätte varm, yr o illamående :-(
Det blev en tur ner till havet med hundarna och med Tobbe med Blondie o Nova. Det var mkt skönare där! Jag körde ner, det var skönt. Pallar inte gå nåt alls längre. Magen knyter sig direkt!

Stefan ska sätta upp min fina pool i em, som jag fick av Carro o Linus i 25 års present. Hoppas den e hel :-) Så får jag ligga o flyta o svettas i den istället när det är varmt. Måste kunna svalka mig! Det fina vädret sticker säkert när vi fått upp den :-/

Nu tänkte jag ta mig ner till center syd o handla lite. Nya losec mups, mot min gryma halsbränna och så måste jag ha hårfärg... ser katastrof ut i håret o det var 4 veckor sedan jag färgade det sist. Solen bleker det på nolltid nu! Hoppas bebis kommer inom 3 veckor, innan hårfärgen går ur igen :-) Vill inte se ut som en 80tals rockare när jag precis blivit mamma ;-)

Imorn ska jag med Tindra till djursjukhuset. Sista blodprovet innan hon förhoppningsvis står utan medicin. Är värdena bra så slutar hon med kortisonen oxå. Hoppas hoppas!!!
E lite trött på Tindran just nu, hon tror att hon har kunnat glida på en räkmacka nu när fokus legat på Adonis o Blondie o gör lite vad hon själv vill med det mesta... Det är skärpning med det!! Ingen glidning på räkmacka här inte!

Kommentarer
Postat av: Christine & Kaito

Vi håller tummar och tassar att Tindras prover visar bra värden imorgon.

2009-06-23 @ 14:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0