Äntligen e våren här igen!

Det var underbart fint väder igår, och idag när "dom" = vädergubbarna ink smhi, sa regn hela dagen så strålar solen :-D Hoppas det håller sig nu!

Jag har sovit dåligt inatt, trots att jag var helt slut igår. Jag vaknade nämligen av att jag var EXTREMT kissnödig och samtidigt EXTREMT törstig! Jag har varit konstant törstig sen ca en vecka tillbaka...
Och hur störigt är inte det att vakna och gå och kissa och så måste jag dricka, då vet jag ju att jag kommer att vakna nån timme senare och vara lika kissnödig igen... och yes det var jag... och törstig igen... :-/ Snacka om ond cirkel!!

Idag är det 2 månader kvar till bebisen beräknas anlända. Jag längar som fan samtigt som jag e så jäkla rädd... får ont i magen när jag tänker på vad jag måste gå igenom för att få min bebbe... USCH!!

Jag och hundarna har solat i trädgården i förmiddags och sen nu lite senare tog vi en tur upp i skogen. Jag på cykel.
Jag har fått grym balans nu!! Det är INTE lätt att cykla långsamt i skog över rötter o grejor... Men nu så går det riktigt bra :-) Snart kommer Stefan hem och senare ikväll blir det en tur till sjöarna med hundarna tänkte vi.

På onsdag ska jag inom jobb och dra en kopia på min deklaration och skicka till försäkringskassan, för dom tror inte på min inkomst som jag skrivit i paperna. Eftersom jag bara jobbat halvtid så tycker dom inte att man ska kunna tjäna "så bra" bra o bra...!!? Undrar om dom har hört talas om OB som vi har inom handels, om man jobbar kväll och helg. Vilket jag mest gör... Och undrar varför dom ringer min chef och ifrågasätter det när dom ENKELT kan kolla med skatteverket vad jag tjänade förra året.... Grrr!! Varför ska dom vara så klyddiga?!! Så jag får väl själv bevisa med min deklaration, så har dom det svart på vitt.

Nån lydnadsträning med Adonis har det inte blivit sen i torsdags... Och inte idag heller. Han är lite mör sen helgens utställning, så han ska få vila huvudet tills imorn. Och sen är det dax för kursen igen. Och då har vi tränat 1 gång på en vecka... :-/ Jaja, just nu så skiter jag i det för jag e så grymt glad för hans resultat på utställningen!! :-D


Jag har föresten hittat en grej i köket som jag kan, men inte Stefan!!! Nämligen laga mannagrynsgröt!! Stefan lagade det en gång förra veckan. Varken han el jag kunde äta det och jag fick KÄMPA för att få rent tallrikar och kastrull efter hans tapetklister till gröt. Så nåt kan jag faktiskt göra i köket!! :-D *Stolt* Hahahaha!!


Kommentarer
Postat av: Erica

Ja visst e det så härligt med sooool!! förutom att jag svettas som en gris när ja e ute med hund och unge!

Jag klydda som fan med försäkringskassan oxå, så jäkla jobbiga e dem...

2009-05-18 @ 22:00:46
URL: http://ericasfamilj.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRATTIS till de fina resultaten!!! =) =)Förlossningen kommer gå jättebra! Jag lovar! Du är en stark människa. Kroppen talar om för dig hur du ska göra, så mitt tips efter 2 barn och 2 HELT OLIKA förlossningar är att "droga" kroppen så LITE som möjligt. Annars är risken att du inte känner av kroppens signaler och då blir det både svårt och "fel"... Du är bra på hundar, och jag får tips av dig. Jag är bra på förlossningar så fråga om det är ngt!!!=) =) =)

2009-05-18 @ 23:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0