Its still a girl!

Vi slapp surskånken på ultraljudet! Hon kom och kallade in ett annat par! Sååå skönt!! :-)

Det är fortfarande en tjej! :-) Sicken tur! ;-) Hade varit väldigt jobbigt annars...
Allt är bra med henne! Allt såg fin fint ut!
Hon e en riktig liten groda! Tjocka kinder och grodlår! :-) Tog en stund innan vi fick se lite av hennes ansikte, hon låg med den ner mot min rygg och med händerna framför, men tillslut fick vi se lite av det! Hon har Stefans öron och hans fina läppar :-) Mycket hår på huvudet och låååånga ögonfransar. Beräknad födelsevikt är 3,7-3,8 kg, 8 % över normalt, så skönt!! Ingen 4,5-5kg klump! Hon låg med huvudet neråt och rumpan på min vänstra sida. Precis som min barnmorska trodde och så som det känns oxå!

Nästa onsdag ska jag dit igen, jag blev tillfrågad om jag ville ställa upp på en eximination för ultraljudsundersökning. Så jag ska bli ultraljudad av ca 4st i en timme nästa vecka. Inte fel! :-) Mega bonus att få se henne igen, och jag får 200kr så täcker det bensinen. Perfekt! Hoppas att hon visar sitt ansikte lite bättre då ;-)

Här kommer lite bilder på hundarna tagna igår;Balder och Adonis


Adonis fick sin mat i boxerbollen. Och vår Blondin "Blondie" fattar fortfarande inte den.... hon gå o plockar det som trillar ut ibland bara.. :-/


Sen fick dom lite mat på gräsmattan, i hopp om att Balder skulle äta lite när de andra gick o plockade.
Det var han totalt onintresserad av och låg och rullade sig istället... :-(
Balder 16 månaderVi fick ändå i Balder 4-5 dl igår, och idag har han ätit ca 3 dl än så länge. Hoppas på att få i honom 2 dl till ikväll.
Imorse åt han när jag satte ner tallriken med bara kulor till honom. Nu i eftermiddags åt han kulor med 1/2 påse portionsförpackad kattmat på. Han äter som bäst när de andra hundarna står o stressar honom genom att stå nära hans mat och ta kulorna som trillar utanför hans tallrik. Konkurransen gör att han äter!
Jag ska ändå ta med honom imorn till veterinären, men jag är övertygad om att det sitter i hans huvud... Flytten har nog rört till det i huvudet på honom och det kan nog ta tid innan han landar. På torsdag ska jag försöka övertyga min pappa om att han MÅSTE ta det lugnare med honom.

Imorn direkt på morgonen ska jag till veterinären med Tindra, Adonis, Troya och Balder. Tindra ska ta blodprov för att vi ska kunna plocka bort cellgiften helt, Adonis och Troya ska ögonlysas!

Nu ska vi grilla!

Kommentarer
Postat av: Mad

Wie så bra att det gick bra idag!

Mysigt att se sitt lilla mirakel!

Skumt att dem faktiskt bor inuti en=)

2009-05-26 @ 20:05:43
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Erica

Vilken tur då att en liten snopp inte hade växt fram ;)

När blir nästa utställning med "flocken" :)

2009-05-26 @ 21:47:17
URL: http://ericasfamilj.blogg.se/
Postat av: Cicci

Vilken tur att de e en tjej fortfarande :-)) Jaså hon har mycket hår , inte konstigt du har halsbränna , dom säger att har man mycket halsbränna har dom mycket hår :-)hur mycket sanning de ligger i det , vet jag inte !

Hoppas att Balle Bulldog börjar äta mera , lilla han !

2009-05-27 @ 16:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0