MÅSTE blogga idag!

För jag e sååå glad!!!
Det har gått bra idag! Det har gått totalt överförväntan, speciellt med Adonis!!!
Bästa resultatet idag var först när Adonis fick en 1a i kvalite (dagens mål uppnåt) han blev 2a i sin klass och han fick ett CK!!! Vi gick in och tävlade i bästa hane och han slutade 3a där!!! :-D WOW!!! En placering ifrån att fått ett cert!
Vi har hela tiden sagt att ett Ck och en placering i bästa hane är det totala målet med Adonis. Och idag, 13 månader gammal gjorde han det! Jag blev såååå glad!! :-D

Det kändes ganska konstigt imorse att åka iväg helt själv! Men som tur var så var Balder klar ganska fort, och det dröjde ut på tiden i Hörby, så Stefan och min pappa kom precis innan jag skulle in med Adonis.
Det var såååå kallt!!! Molnigt ruggit och det blåste skitkallt!! Men det märkte jag bara när jag inte var inne i ringen. Då frös jag i vinterjackan, men väl inne i ringen så kände jag ingen kyla alls i bara kavaj :-)

Jag satt i bilen imorse (för det var så jäkla kallt ute) och väntade på vår tur i ringen, med telefonen i näven så väntade jag även på att Stefan skulle höra av sig och berätta hur det hade gått för dom.
Balder fick en 1a i kvalite och blev 3a i konkurransen med HP. Det var 9st i hans klass, bara 4 gick vidare till konkurransklassen!! Stefan fick gå 2 extra varv för att bevisa för domaren att Balder inte har några problem med andningen trots att han är trång i närborrarna och tack vare det så blev han placerad. Vilken underbar domare! Så lyhörd och noggran med att hälsan skulle vara bra på de hundarna hon placerade. Balder blev 3a för att han var luftig. Jo tack! Hunden är skitsmal just nu!! :-) Men det var super super kul att det gick bra för Balle Bulldog idag. Och det var verkligen en toppen domare som var så noggran.

När Stefan o pappa kom fram till Hörby så var det min och adonis tur.
Det var 4st i hans klass.
Dom skulle idag stå på bord... (grrr)
Adonis stod bra, gick bra och hanterade bordet kanonbra (trots att han knappt får plats) han höll på att hoppa upp på det själv :-) en hane åkte ut på en 2a o sen var dom 3 kvar. Och hans resultat har jag ju redan nämt :-D Jag e så jäkla nöjd!!

Precis efter vi var klara i bästa hane skulle jag direkt in med Blondie (sån tur att jag hade hjälp på plats!!)
Blondie var dessutom först ut i sin klass. Hon stod helt OK idag. Inte perfekt, men helt OK. Hon gick bra!! Travade hela vägen runt, och vi fick gå ganska mkt för denna domaren.
Blondie fick en 1a i kvalite och blev 3a i konkurransen med CK!!! Hade vi inte fått CK så kan jag erkänna att jag hade varit besviken, men det vägde upp det hela! I bästa tik blev hon oplacerad. Idag var debut för Blondie i officiellklass!

Här kommer några bilder från dagen;


Balle Bulldog


Stefan och Balder väntar på sin tur


Myspys stund på bordet innan domaren kom
Domaren kikar på Blondie på bordet

Hundarnas kritik:

BALDER:

Kritik: Maskulin hane med mkt bra typat huvud, bra uttryck, ngt ljusa ögon, bra bredd på nospartiet, nos ngt knippta näsborrar vilket inte märks i rörlighet och kondition, bra proportioner, utmärkta rörselser

ADONIS:
Kritik: 41 cm. Mkt välgående juniorhane av mkt bra storlek, kraftfullt huvud, korrekt bett, bra benstomme, ngt mjuka fötter, kraftfull kropp, bra bakställ, rör sig korrekt, välvisad.

BLONDIE:
Kritik: 38,5 cm. 10 månaders juniortik av utmärkt typ och storlek, bra huvud, välburna öron, passande benstomme, goda proportioner, går och står ngt underställd bak, visar sig väl, mkt trevligt temperament.
(trevligt temperament, det är lustigt hon får det typ alltid, jag gör allt för att försöka hålla henne lugn i ringen när hon visar sig. Vad hade hon fått annars!? "-Lite för mkt?" :-)

Imorn är det Hässleholm för oss båda, men fransk bulldog i Hässleholm special för Balder.

Jag kommer att vara ännu nervösare imorn, nu har man ju förhoppningar!!? Men jag kan ta om det går dåligt, FÖR ADONIS FICK CK OCH BLEV 3 BÄSTA HANE IDAG!!!!!!!!!! WEEEIIIIIIIII!!! :-D


Kommentarer
Postat av: Mad

Grattis! Kul att det går så bra! Dina hundar är jätte fina! By the way, för oss som inte vet, vad är ett CK?

Önskar jag hade haft en hund att ställa ut när jag läser här och ser dina bilder. Det verkar super kul! Nästa vovve kanske.

2009-05-16 @ 19:15:26
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRATTIS med kjempe fine resultater idag! :O)

2009-05-16 @ 19:38:15
Postat av: Erica

tjhohoo stort grattis!! det e så himla skoj! nu när jag inte själv ställer så lever jag genom era utställningar!!;) sitter här hemma och minns alla glädjerus ut av att lyckas i ringen!!

2009-05-16 @ 19:48:16
URL: http://ericasfamilj.blogg.se/
Postat av: Helga

Grattis igen!! Vilken lyckad dag. Balder skötte sig fint idag. okej..Stefan också..=)

Har inte bestämmt mig än om vi ska upp imorgon också. Samma sak, samma plats och samma människor en gång till. Hm...vi får se. Det blir ju 22 mil för oss tor. Kanske kanske.

Glad kväll

2009-05-16 @ 20:10:20
URL: http://www.aldertown.com
Postat av: Carro

Grattis till resultaten idag!!!! =D Imorgon kommer jag hurra på från ringside hihi =)

2009-05-16 @ 21:04:38
URL: http://www.lordloke.com
Postat av: Kikki

Grattis grattis till finfina resultat!!

2009-05-17 @ 09:49:12
URL: http://www.theotilda.blogg.e

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0