Min första lediga fredag!

Idag var det 3e och näst sista gången i föräldragruppen (ska man vara redo sen!!!? :-/ ) Vi gick igenom smärtlindring och jag känner att jag fått mer kött på benen! Det är  ju svårt att veta i förväg hur man vill ha den eftersom man inte vet hur man kommer att reagera, men som jag känner nu så blir det bad/dusch, vetekudde, lustgas och om det blir riktigt jobbigt -ryggmärgsbedövning. Men vi får väl se :-)
Efter det så körde jag in till Malmö och tog en fika med min kompis Maria, som oxå är gravid. Hon har 4 veckor kvar!!! OJOJ! :-) Du va så fin gumman! :-) Tack för fikastunden idag!

Sen körde jag hem och gick ut med hundarna. Tog min cykel med mig. Idag var jag RIKTIGT öm i baken... :-( Tog en stund innan jag kunde sitta ner ordentligt! Hoppas det går över snart!
I eftermiddags fick jag planterat en växt som vi köpt till baksidan, och rensat lite ogräs längst vår gång. Får ta små sträckor åt gången, det var INTE skönt för ryggen. När jag planterade växten så tänkte jag att vi får väl se hur länge den klarar sig in min vård, jag brukar ta död på ALLA blommor o växter... :-/ Sen började sjuka tankar komma, jag som inte ens kan få en växt att överleva, jag ska bli mamma.... HJÄLP!! Men jag skakade bort tanken o skrattade lite åt mig själv. Konstiga saker man tänker ibland!!!

Jag fick tränat lite ingångar med Adonis i trädgården, han har såååå svårt för det! Han kommer vid vänstersidan och sätter sig, men jättesnett!! Men plötsligt idag så lossande det för honom att han satte sin jättefint vid min sida säkert 7-8 gr på raken. YES!!! :-D Då höll jag för idag, så får vi se om det fortfarande sitter imorn! Tänkte träna lite starter oxå, men jag orkar inte... :-/ Får se lite senare!

Kommentarer
Postat av: Mad

Du får köpa dig en gelekudde till sadeln så du sitter skönt;) Så kan du cykla utan bakont;)Har du skrivit en "förlossningsplan"?

Packat BB väskan?Va har du för inställning till förlossningen?

/Nicke nyfiken

2009-05-08 @ 19:07:24
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Erica

du eran Blondie kan slägga sig i väggen när min vita skönhet kommer ;)

2009-05-09 @ 18:29:33
URL: http://ericasfamilj.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack själv vännen för fikan. Hoppas vi träffas snart igen, innan vår lilla kommer! Du är också otroligt fin, vacker mage och strålar gör du ;-) Kram!!

2009-05-09 @ 20:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0