Spring iväg klocka! Spring i väg!

Gårdagen gick fort!
Det blev jättehärligt väder bara en liten stund efter jag skrev här igår. Så det blev en stund i solen i trädgården med en bok, härligt!
Hundarna fick en timme i skogen, och när Stefan kom hem så körde vi ner till sjöarna och tog en runda till, Tindra och Adonis fick springa i grustaget, sen drog vi en runda med Blondie och Adonis och som avslut fick dom simma i sjön. Sen var dom trötta och belåtna! jag mår så bra när jag vet att dom verkligen oxå haft en bra dag och är skönt trötta på kvällen :-)
O igår fick vi i Balder ca 4-5 dl mat!! :-D Det är på fransmannens vilkor, men det får det vara bara han äter!

Idag är det strålande väder! Jag sitter redo me bikinin på och väntar på att solen ska komma på vår uteplats, sen blir det en förmiddag i solen med tidningar och böcker och så hoppas jag att tiden går fort. Efter kl 12 kommer Stefan hem och sen lite i 1 så kör vi mot Lund och vårt efterlängtade ultraljud. Jag e dock orolig för att vi ska få samma barnmorska (kallas dom så?) på UL som 1a gången.... det var INGEN trevlig upplevelse. Hon var hemskt otrevlig :-( Om hon kommer och ropar in oss får vi be om att få en annan annars säga som det är o be henne vara lite trevligare denna gången... :-/
Jag hoppas att vi får bra bilder på vår bebis!! Och att allt är perfekt med henne! Och att hon INTE kommer att väga 5kg när hon föds...
Idag är jag som ett barn på julaftonsmorgon!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Herregud har du redan invigt bikinin??

Storm ute idag men varmt som attans så jag hade kanske kunnat putsa fönsterna i bikini ;)Hoppas allt e bra med er lilla tjej och att ni fick fina bilder!

2009-05-26 @ 16:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0