Torsdag

Igår eftermiddag, några timmar innan vi skulle på tävlingslydnaden tog jag ut Adonis i trädgården och lekte med honom, sen ställde jag mig i "lydnadspose" och sen lekte vi igen när han tog min kontakt. Plötsligt kom den vanlig Adonis fram igen!! :-) Vi körde några inkallningar och han satte ingångarna kanonfint. Sen höll vi där, när Adonis tyckte det var som roligast. Jag fick tillbaka mitt självförtroende!! Och Adonis tyckte det var kul att jobba med mig igen.
Frågan var ju bara hur det skulle gå på träningen...
Det gick bra!
Ja, inte de första 10-15 min, men sen!
Först så tog jag fram favvoleksaken (jag går ut hårt direkt tänkte jag) och skulle sätta igång o leka o sen gå fot. Adonis kom och greppade leksaken lite, men släpte den fort igen och började nosa i marken istället... :-( Några försök senare fick jag hans uppmärksamhet och sa fot och började gå, men Adonis stod kvar o luktade på blommorna istället... GRR!!
Men peppar peppar, efter ytterligare några försök med boll som belöning osv (som jag själv fick hämta tillbaka, Adonis bara tittade på den när jag kastade den...) så fick jag hans uppmärksamhet med godis, det brukar han inte vara så glad för!!? Men igår funkade det! Sen flöt träningen på riktigt bra igår!! Jag var sååå glad att det gick o träna och vi gjorde framsteg!!
Jag är så glad och stolt över att se Troya och Carro, ni e grymma! :-) Det är sån fart och action i Troya!!! Hon e så lik sin mamma! Det ska gå i 190 när man tränar! ;-)

Idag är det träningsgruppen, vi ska hobbyspåra och köra lite Rally, jag vet inte om jag ska ta med Adonis el inte, om jag tar med honom så ska vi inte träna idag. Vill inte köra Rally med honom nu när vi håller på med tävlingslydnaden.

Detta vädret gör mig deprimerad...
Det har varit tråkigt väder sen jag blev ledig... :-(
Jag vill ha lite sol och värme igen tack!

Jag har aktiverat hundarna med maten i trädgården och ska nu fortsätta tvätta upp babykläder. Det är så mysigt att bara stå och titta o pilla med allt sött smått! :-)
Sen blir det en tur me hundarna i skogen och sen ska jag köra köpa fika, och samla ihop Rallyskyltar till träningen.

Imorn ska det badas hundar, klippa klor o packas inför helgens utställningar! Shit vad nervös jag e...
Imorn ska det bara tränas stå och gå fint med Adonis och Blondie. Och sen blir det ingen träning för Adonis i helgen. Han kommer att vara trött från utställningen! så det blir inte så mkt träning tills nästa onsdag :-/
Jag saknar spårningen med Tindra! Men det hade aldrig gått att lägga ett spår för mig nu. Jag hade varit knäckt i kroppen i en vecka efteråt :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0