Torsdag

Det regnade massor här igår på dagen.... :-(
Jag tog min cykel och begav mig ut med doggarna. Vi gick en bit, cyklade en bit, gick en bit cyklade en bit.... Upp i skogen, där blåste det ingenting! Åh det var sååå härligt att fara fram fort på cyklen på små stigarna i skogen!!! Helt underbart! Alla promenader går ju numera i snigelfart, så både jag och hundarna upskattade verkligen att få komma fram lite snabbare! :-D Dessutom så när jag cyklar får jag inte ont i höfter/rygg och inga sammandragningar! Så det ska vi göra oftare!

Sen var det tävlingslydnad på kvällen!
Vi tränade i en lada eftersom det blåste så mkt, det var skönt!
Det gick bra igår! Vi tränade med apporten och fick tips på hur jag nu går vidare när han greppar den vart jag än håller den, sen tränade vi ligg och stå under gång, och sist platsliggning. Adonis var på G och var duktig! Förutom att han tjöt på platsliggningen.... det brukar han ALDRIG göra! Men jag kom på sen att vi tränat mkt inkallningar i veckan så han hade stor förväntan på att få bli inkallad och få sin boll tror jag!

Jag var inom jobb innan träningen, så nu är mina paper klara, hoppas nu att det inte dyker upp fler paper som ska skrivas på.... det har varit sjukt mkt paper! Fick även köpt en ny apport till Adonis, den var mkt bättre, och några nya leksaker :-)

 I kväll är det träninsggruppen med Hundig!
Jag tänkte sticka ner till planen lite tidigare och träna lite med apporten med Adonis.

Annars blir det en lugn dag för hundarna, bara en prominix på dagen sen ska Adonis få vila inför kvällen så han är på G
:-) Jag ska planera träningsgruppen ikväll, få iordning paperna som ska in till försäkringskassan, och hämta Adonis ögondroppar på apoteket. Nu är det "bara" två veckor kvar... han har fått droppar i ögonen i fyra veckor nu...

Kommentarer
Postat av: Kikki

vad är det för träningsgrupp ni har? nyfiken

2009-05-07 @ 10:47:26
Postat av: Erica

du e så flitig med din lydnadsträning! när bli debuten på tävlingsplanen?

2009-05-07 @ 12:09:27
URL: http://ericasfamilj.blogg.se/
Postat av: Mad

Jag har en teori om det där. Alla torktumlare bor det ett litet strumpätande monster=)Låter som en bra plan! Ni kanske får en supersnäll bebbe som sover hela nätterna och går upp 10 på morgonen;)Förstår att du längtar! Den som väntar på något gott liksom! =)Har ni köpt allt? Hur känns det att gå hemma?

2009-05-07 @ 12:18:25
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0