Vänersborgs utställningen nästa helg!

PM till vänersborgs utställning har kommit! Vi trodde det skulle vara många anmälda iom att det ligger bra mitt i landet, men det vara bara 37 staffar anmälda! Och ännu skummare är att det var BARA 18 frallor!!!? What? Jaja, det gör ju såklart inget men paff blev jag!
Balder kommer att ställas, och domaren har visat att hon gillar Balle innan så vi hoppas på goda resultat! Adonis, Troya och Blondie ska ställas på söndagen och vi hoppas på goda resultat på nån av våra tikar, vi har ju 2st i juniorklassen av väldigt olika typer, så nån av dom borde tysken gilla ;-) Roligast är ju såklart om Troya går bra! :-) Hon e i så fin form och har stått jättebra när Carro tränat henne nu, så hoppas hoppas!!!

Jag har satt samma tatuerare i arbete som har gjort min blomranka på sidan, han ska göra min nacke och även ut på ovansidan av axlen. Han ska skissa upp och sen ringa mig och så bokar vi tid då när vi vet lite hur stor den blir. Troligen blir den gjord i september! Åhhh vad jag lääängtar....!!!

Än har det inte blivit nån fysträning med hundarna, det hänger regn i luften... :-/ Men dom var med inne i Landskrona och vi tog en fika på en uteservering. Bra träning för dom! Tindra satt såklart på egen stol och Adonis låg och tittade under min stol, Blondie klyddade och knorrade lite, men skötte sig ändå förvånadsvärt bra för att vara Blondie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0