Som ett barn igen!

Igår var jag och vaccinerade mig.
När jag kom in på VC så trodde jag att jag skulle svimma redan där. Man klev rakt in i ett stor rum med massor med bord längst en vägg. Där satt 6-7 människor med sprutor i armarna.... helt öppet. Fy fan... Så groteskt det såg ut! För mig var det som att kliva rakt in min värsta mardröm. Jag vek snabbt bort blicken åt andra hållet.

Jag viftades ner till ett bord, nästan längst nere. Det var jag tackam för, inte kul att en massa männsikor skulle stå och se mig gråta när jag fick sprutan. För så visste jag att det skulle bli.
När jag kom ner till min plats låg sprutan redo på bordet framför mig... än en gång blev jag helt yr... Kan dom inte gömma det iaf? För dom som inte vill se!!?
När sköterskan skulle sticka mig så sa hon
-"Jag sticker dig när jag räknat till tre. Jag ska göra det så försiktigt och fort jag kan, jag ser att du är rädd"
Då såklart börjar tårarna rinna...!!! Jag vek bort huvudet och blundade. Jag kände en hand på min axel och nån började prata med mig. Det var sköterskan brevid som kom för även hon såg att det var jobbigt för mig.
Sticket kände knappt, som vanligt. Men FY TUSAN vad obehagligt det var att känna vaccinet rinna ut i ens blodådror. Det spänner och känns kallt och obehagligt. Det är sååå äckligt!!! Och det kändes som en evighet innan hon tog ut sprutan!

Sköterskorna pratade med mig efteråt. Dom sa att dom såg direkt när jag kom att jag var rädd. Var tydligen vit som ett lakan i ansiktet! Dom sa även att alla är spruträdda, men dom visste hur det var att vara riktigt rädd. Dom var så snälla! Torkade mina tårar och pratade en bra stund med mig. Så gulliga!
Jag grät hela vägen hem, helt hysteriskt. Så som jag bara gör när det är sprutor inblandat....
Jag blir verkligen som ett barn igen. Så liten...

Idag mår jag pyton. Trots att jag tagit värktabletter redan i förebyggande syfte direkt igår. Känner mig helt matt och konstig i kroppen. Armen värker o gör ont.
Själen värker från gårdagens plåga.

Ja, jag är 26 år gammal. Men inte fan kan jag hjälpa att jag är sjukt spruträdd!!!!

Kommentarer
Postat av: Helga

Naaw... men lilla vän. Hoppas att du blivit lite kryare nu. Det var iaf ett spännande och trevligt skrivet blogginlägg.

Ha en trevlig fredag. Känns som om jag kommer sitta här inne och mysa med T och tända ljus hela dagen.

2009-11-13 @ 07:50:36
URL: http://www.aldertown.com
Postat av: Syrran

Hej Hjärtat! Vad bra att du kände dig omhändertagen. Det onda i armen sitter i ett par dagar (så var det för mig iaf) sen slipper du det. Vi har bestämt kalas den 29:e vid halv 3. Blir favorit i repris enligt barnens önskan, GLASSBUFFÈ!! Kram på dig

2009-11-13 @ 08:27:20
Postat av: faster

Gumman...det är tillåtet att vara liten ibland. Själv är jag aldrig mer än 7 år då jag ska till tandläkaren. Och...jag som är en gammal tant..

Kramisar till tröst!!!

2009-11-13 @ 10:11:32
Postat av: Kattis

Hej Vännen!!

I torsdags kväll blev mina barn vaccinerade,jag beundrar de små de var så duktiga sa inte ett pip ens.Hmmm jag har fått kallelse men jag vet inte om jag vågar, precis som du sa sputan är JÄTTE STOR och jag är sprut rädd, de får nog spänna fast i stolen om jag nu vågar gå dit. Men om jag vaccinerar mig kanske jag slipper att möta vildsvin när ja är ute och lägger spår!!

2009-11-14 @ 19:45:04
URL: http://www.malligator.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0