TRÖTT Viljah!

Babysimmet varade 30 minuter. Viljah tyckte det var mysigt i ca 15 minuter sen var hon HELT SLUT! Hon blev så trött! O då blev det gnäll gnäll o så skulle hon bara hänga på min axel! :-) Snacka om att hon just nu suger in alla intryck som en liten svamp. Viljah var näst yngst de andra bebisarna var mellan 5-9 månader så dom orkade ju lite mer.
Igår efter simmet så sov hon 1,5 timme var vaken 1 tim, somnade och sov 1 tim igen :-)
Hon orkar inte vara vaken alls länge nu!
Men det var en bra dag igår, trots gnäll gnäll i poolen när hon blev trött. Hon skrek iaf inte! :-)

Hon upptäcker verkligen världen nu! Hon tittar, följer med blicken och klämmer på allt :-) På bara några dar så har hon lärt sig nått nytt. De sista dagarna har hon tokstuderat och skrattat åt hundarna, dom e toppen att titta på! Igår fick hon tag om Adonis nos :-) Hon greppar leksaker när hon ligger på magen.
Min mammakänsla säger att hennes skrik och gnäll är en blandning av tandont vissa dagar och att hon upptäcker så mycket nu så hennes hjärna bli helt överbelastad o hon blir övertrött jätte fort. Och Viljah är en KÄNSLIG bebis!!! Det råder det ingen tvekan om!!!
Ska bli så skönt att diskutera med BM imorn på 4 månaders kontrollen! Vad kan vi göra för att underlätta allt?

Foto från gårdagens sim kommer!

Vi har även nu ett tillfälligt sovrum och Viljahs blivande rum är just nu försvaring/babyrum. Bilder på detta kommer oxå!

Snart kommer Maria och Cornelia hit!!! Superkul! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0