Obotlig nattmänniska

Inatt har jag sovit på soffan! Det var SÅÅÅÅÅ SKÖNT!!! :-)
Jag har sovit dålig denna veckan, kan inte somna o sen börjar Viljah knorra och böka vi 03-04-tiden... Så inatt tog Stefan henne så jag fick sova utan att hon väcker mig till kl 06 iaf!

Viljah somnar vid 20-21 tiden på kvällen för natten o sover sen som en stock till ca 03-04 tiden. Sen är det gnälligt, hon viftar av sig täcket, knorrar, tappar nappen och håller på. Hon är inte helt vaken, ögonen är stängda men hon är orolig. Det gör ju att jag inte kan sova mer... Men vi ligger kvar tills vid 8-9 tiden då brukar hon slå upp ögonen helt. Hon ligger kvar i sin vagga tills dess och jag försöker att pilla så lite som möjligt på henne så hon ska lära sig att somna om och lugna själv. Hjälper henne med nappen och vänder henne på sidan eller magen, då brukar hon sova en liten stund till, gungar vaggan...
Har även tagit upp henne i sängen för att se om hon sover bättre då... men det gör hon inte, och jag sover ännu sämre med henne in till mig. Hon sover bäst i vaggan.

Jag är nu verkligen ett livslevande bevis på att om man är nattmänniska så är man nattmänniska!
Är man ingen morgonmänniska så är man INGEN morgonmänniska!
Många påstår att man visst kan "ställa om sig". Men NEJ, det går inte!
Hur trött jag än är varje kväll så kan jag inte somna innan tidigast midnatt! Oftast inte förens 01-tiden.
Detta gör att även om jag har ett barn som sover 6-8 timmar i sträck på kvällen/natten så sover jag endast 3-4 timmar... För att jag inte kan somna när hon gör det.

Men så fort hon fått lite bättre rutin på natten så ska hon få sova i eget rum. Då stör vi inte varandra på nätterna. Vi tänkte flytta ner vår säng i extrarummet tills vi bygger till så vi får ett riktigt sovrum, men så får Viljah sitt eget rum.

Just nu ligger hon o SOVER i babaygymmet, och har gjort det ca 20 min!!? Det är ovanligt!

Snart ska vi ge oss ner till BK och möta upp Anna, Theo och Zeke och träna lite lydnad.
Får se om Adonis har samma skit för sig dag?
Han är duktig på läggande/ställande under gång, inkallning och hopp, 1a gången! Han gör det riktigt riktigt bra!!!
Men sen börjar han slarva... kan själv lixom, utan att jag säger nåt så lägger han sig, eller så börjar han slarva med ingången... Precis som om han tänker "vi har ju gjort det ordentligt 1 gång, varför göra det igen?"
TRAMS!
Får se hur det går samt höra med vår instruktör hur vi ska ta oss ur det...
Vill inte komma ut o tävla och behöva chansa på att han ska sätta det på 1a gången... utan att värma upp.Blondinen "Blondie" är i löp...
Adonis saknar att leka med sin älsklings Blondin med extra klös i! ;-)

Här är bilder på sist bästisarna sågs;
Där e XL klös i Blondan!
Adonis lööööves it!
Adonis har "staffefnatt"... :-D


Ser ni att han ligger en bit över marken? O när han trampar ifrån kurar han ihop sig som en köttbulle och sen far han upp som ett streck! :-) Ser så sjukt kul ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0