4 år!

Har jag och Stefan varit tillsammans på lördag! Vi firar dagen med en resa till egyptien, inte helt fel!

STOR guldstjärna till dig gubben som har stått ut med mig så länge!! ;-)

Jag älskar dig över allt annat! Du är min klippa! Mitt allt!!!
Jag är såååå glad för att du stormade in i mitt liv!!! :-D
Du är världens bästa man och pappa!!!! (Ja, faktiskt!! Även om du retar gallfeber på mig ibland ;-) )

Puss baby!


SNART...

Mycket som händer just nu. Och som tar mkt tid.
Viljah har fått 2 nya tänder, gick mkt bättre än sist, men lite ont har hon haft. Nu är hon dessutom vrålförkyld! :-/ Hoppas innerligt att det går över tills vi ska flyga på lördag!

Blondie väger i vanliga fall 15,5-16 kg. Hon har precis gått in i vecka 6 (av 9) och väger 18,1kg!!! Valplådan är på plats för när vi kommer hem från egyptien så flyttar Blondie hem till oss. Dagen efter vi kommit hem ska vi dessutom köra och hämta hem Näcken, vår AHT :-)

När vi är i egyptien så ska vår fodervärd åka och göra ultraljud på Troya så vi får reda på om där är några puppar... mkt väntande nu alltså ;-)

Så det blir en veckas semester sen är det fullt ös med en valp hemma och en högdräktigt tik :-D O snart snart blir det många små valpar här hemma!!!! MYS MYS! Men JOBB JOBB! ;-)

Precis som vi anade

Så är blondie dräktig! :-) I måndags gjorde vi ett ultraljud och det bekräftade att det blir valpar i slutet av Maj :-D UNDERBART!!!
Det har den sista veckan verkligen visat sig att hon är dräktig.
Vi har passat Blondie 1 vecka när hennes husse har fixat med flytt. Hon är mega trött, orkar knappt 1promenad om dagen. Extremt kelig, och väldigt klängig på Tindra. Magen börjar få en liten bula och tuttarna är väldigt stora :-)
Nu är vi JÄTTE NERVÖSA inför Troya ultraljud! Vår fodervärd ska iväg och göra det när vi är i eygyptien. Jag vill ju vara med....! :-(
Min magkänsla säger att det inte är några puppar i Troya...
Men min magkänsla sa oxå att vi skulle få en pojke, så den kan man inte lita på till 100% ;-) Jag hoppas verkligen den har fel!

Min hundig.se sida la av. Och med detta även min mail! I nästan 2 veckor var jag utan mailen, katastrof!!!! Ringde .se, dom hade skickat fakturan på .se adressen till min gamla adress i Lomma... och sedan stängt ner sidan! :-( Men nu äntligen fungerar den igen!!!

Vår gamla skrivare la av... vi köpte en ny som var typ omöjlig att installera och på köpet så blev vi av med internet på vår bärbara data... Så nu sitter jag och skriver med tvn som skärm :-/ VAFFO pajar allt samtidigt?!!

Igår hade jag kursstart! Valpkurs! :-) Kändes verkliegn inte som om det var nästan 1 år sedan sist :-) Men det var superkul att köra igång igen!!! Vi hade dock en väldig otur me vädret... stackars valparna som frös i kylan och haglet! :-/

Idag ska jag och Viljah till Malmö för att hälsa på farmor och faster. Hon har sovit sen 10,15 så jag sitter bara o väntar på att hon ska vakna så vi kan köra :-)

1600kvm tomt

OJ vad effektiva vi varit i helgen!

Eftersom det nu verkligen lutar åt att vi stannar i skogen så har vi RÖJT trädgården!
3 släp med löv är borta från tomten! O vi har en del kvar! :-/

Framsidan (som vi skulle fixat första sommaren vi bodde här) börjar nu likna en trädgårdsframsida. Inte en vildvuxen skog med ett FULT skjul...

Känns så härligt att äntligen få fint!!! Det tog bara 2 år... ;-D

Nu ska det bort lite träd, vi vi kan njuta av solen i trädgården mer än 1,5 timme om dagen! :-( Vi har över 100 träd på tomten så det ska väl för fasiken inte vara några problem att avverka några!? Det vet vi på torsdag.

GRATTIS A-kullen 2 år idag!!!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är A-kullens födelsedag!!! :-D
OJOJOJ vad tiden går fort!!!

STORT grattis till:
Adonis, som bor hemma med oss och sin mamma
Troya, som bor 3 min från oss här i Saxtorp med sin familj
Luna, som bor i Norge med Trine och Christian
Donna, som bor med Julia i Malmö
Selma, som bor med Fredde och Mia i Staffanstorp
Buddah, som bor i Köpenhamn med sin familj
TACK till alla ägare för att ni tar så bra hand om våra "valpar" :-)

Boendet

Undrar ni hur det går med försäljning av huset o letade efter nytt boende?

Vi vet inte...

Vi har fått in ett bud på huset. Ett riktigt skambud. Annars står det ganska stilla...

Vi har hållt koll på Lomma. De e sååå dyrt... allt för dyrt! :-/ Om vi flyttar blir det till ett litet radhus med så liten tomt så att hundarna får stå i kö för att komma ut o kissa... och det är mycket mycket dyrare än vad vi bor nu. Och vi har det körigt att få ihopa det här...

Ska vi stanna eller ska vi flytta?!!
Tiden nu är UNDERBAR! O ännu härligare blir det till sommaren.
Men överlevér jag en vinter till här ute? Är det som många av grannarna säger? Att man vänjer sig?

Humm vi är sååå kluvna just nu!


Pupp Pupp

I Januari träffade Stefan en underbar skapelse i Malmö. Han kom hem och berättade om den och jag gick ut på nätet och kollade.
Sen var det kört ;-) Sååå häfttiga!!!

Sen dess har vi googlat massor, läst på, "pratat" på forum, pratat i telefon, mailat, varit o hälsat på 3 st här nere i skåne -o blev då ännu mer förälskade...
Vi fick kontakt med en uppfödare och 1 Mars föddes en goding till oss.
Igår var vi och hälsade på henne utanför Norrköping.
"Näcken" vår America Hairless Terrier flyttar hem till oss den 10 Maj! :-D

Nytt jobb!?

Jag sökte ett jobb. Med en luddig annons. Jag fick jobbet. Dom bara ringde o sa att jag fick det och att det skulle komma ett mail med mer info. I mailet kom det fram att jag skulle marknadsföra, göra reklam och dela ut gratisprover av Whiskas och Pedigree.
Jag tackade nej till det jobbet. Går helt emot vad jag står för! :-) Men jag fick ett jobb ;-)

Detta är väldigt komiskt, det vet ni som känner mig! :-D

Söndag

kl 6,15 tyckte Viljah att vi skulle gå upp. Det tyckte inte jag! 1 tim senare blev det tyst. Skam den som ger sig!
Jag, Stefan o hundarna gick upp vid 9,30. Viljah vaknde 9,45! :-)

Idag kommer ev blivande valpköpare på besök. Vi har mkt besök nu på helgerna, jättekul!!! :-)

Har precis intagit min jordgubbsshake och ska snart jaga rätt på snabeldraken och försöka få bort lite hundpäls. 3 av 4a hundar här hemma idag!

Nu händer det...

Det har varit på gång länge, men nu har det börjat hända. Viljah sover bara 1gång om dagen. JÖSSES! Snacka om att man inte får nåt gjort alls! :-)
8 månader, det är lite väl tidigt!!!

Äntligen frisk!!

Igår åt Viljah sin mat precis som vanligt, och hon hostade bara ett par gr på hela dagen! Hon e bra i magen o har inte kräkts sen i fredags :-) Hon e pigg igen oxå! Så skönt! Det var en tuff vecka...!

Här kommer några bilder på henne, 8 månader gammal nu;
Vi köpte en ny leksak till henne på Ikea. Detta är den enda gången hon har lekt med den... så kul var den ;-)


Nya favvo stället! Vet inte vad det är för kul med att stå o glo ner i vårt sovrum, men Viljah tycker det är toppen!


Hon hade rumpan bar en hel dag förra veckan, för att lufta bort det röda. Stackare!


Hon står mot allt hon hittar...


Den älskade grinden igen...


Hon har blivit jätte duktig på att sätta sig fint ner igen. Innan bara släppte hon! Man fick stå bakom o ta emot hela tiden. Nu har hon lärt sig! :-)
Lägg märke till den snygga silvertejpen på golvet... tjusigt va?


Hummm, en kamera!!


Den ska jag ha!!!

Så här ser de flesta bilderna ut man försöker ta på henne. Hon kommer som ett skott mot kameran så fort man tar fram den.

Viljah har börjat kramas denna veckan! Super mysigt är det! Tar man upp henne i famnen håller hon om en o lägger huvudet mot bröstet. Sitter man på golvet kryper hon fram, ställer sig upp mot en och ska kramas :-)
Om man frågar var lampan är så tittar hon mot lampan och blir superglad. Hon tittar även efter hundarna när man frågar var dom är. Vinka gör hon när hon känner för det. Att pussas kan hon oxå. Visa dagar pussas hon jämt o med allt, andra dagar är hon betydligt snålare me pussarna.

Får hon inte som hon vill, kan hon fälla ihopa sig som en fällkniv när hon sitter och gråter hysteriskt! Oftast om hon vill bli upplyft o inte blir det, eller om man går ifrån henne. Hon kommer av sig lika fort igen när man distraherar med något.
Hon lyssnar väldigt bra på när man säger AJAJ (när hon tex försöker peta i eluttagen) hon slutar, och tittar på oss. Då berömmer vi henne och lockar på henne. Precis som vi gör med hundarna, hahahaha! Men det har ju funkar utmärkt ;-)

FORT FORT går det verkligen nu!!! Vår bebis börjar verkligen bli stor! :-)

RSS 2.0