Babysim och ONT

Igår var vi på babysim igen! Det var 4 veckor sen sist!!! Förra gången var jag sjuk, och sen har det varit uppehåll.
Viljah ska absolut inte ligga ner på rygg på "främmande" platser nu! Hon ska bara sitta eller stå! :-) Jag klädde av och på henne så gott jag kunde sittandes i famnen. Blöjan fick tas på o av liggandes. Då protesterades det HÖGT. När jag klädde på och av mig satt hon nöjd i en stol och pillade på sin älskade badanka (som hon fått av mormor). Så himla bra att dom har barnstolar i omklädningsrummet och duschrummet.

Bebisarna fick dyka! OM man kände sig redo :-)
Jag provade med Viljah, hon blev nog mest paff! Andra gången började underläppen darra lite när hon kom upp igen, men jag var snabb o gav henne en leksak så blev det bra igen! :-)

Igår gav jag en halv dos alvedon på morgonen. Resten av dagen var hon glad och verkade inte ha ont av tandsprickningen. SKÖNT tänkte jag, då är det bättre!
Idag har hon varit mega gnällig hela förmiddagen... jag kände henne i munnen och då håller en tand till på att spricka igenom, precis brevid den andra... :-(
Just nu sover hon, sen blir det nog en omgång alvedon ikväll oxå...

Idag har vi duschat tillsammans hemma!
Har bara gjort det fort efter babysimmet.
Jag satte först henne i bumbostolen i duschen och så fick hon bekanta sig med duschmunstycket :-) Inga problem. Hon skulle bara stoppa in den i munnen...
Sen tog jag upp henne i famnen. Halt men mysigt! Sen la vi oss framför kaminen och mös en stund. :-)


Kommentarer
Postat av: Mad

Så mysigt med babysim! Vi babysimmar här hemma. Inte för att det blir så mkt simmande:)Vi kan väldigt hemskt jätte gärna va här hemma. Så jag kan släppa lös vårt vilddjur=) Vilka dagar passar dig?

2010-01-12 @ 17:25:29
URL: http://mamamad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0