Duktiga killen

Tänkt att Blondie x Nollan kunde få så smarta små barn :-) Vi är sååå stolta över vår B-kull :-D

Trubbel kan sitt namn, kommer som ett skott när man kallar på honom. Han kan sitta och han kan stå när man håller honom i halsbandet med en godis framför nosen (utställningsträning ;-) ) Han var med oss nere vid sjöarna en kväll och han håller sig nära oss hela tiden och går fint hos oss lös när vi gick till bilen.
Riktigt kul stor liten kille att träna med :-) (han väger redan nästan 6kg...)
Hoppas detta håller i sig o HOPPAS att han och Adonis ska komma överens i framtiden...!!!

Idag sa vi hejdå till lilla Näcken som flyttat till nytt hem.
Näcken var JÄTTERÄDD här hemma i början. Hon skrek bara de andra hundarna tittade på henne. Nu den sista tiden har det gått jättebra! Hon e tuff och framåt här hemma me de andra hundarna.
Men nya miljöer klarar hon väldigt dåligt, hon är väldigt hemmakär. Hon var grymt signalkänslig, när man lyfte upp henne kissade hon på sig. Hon är väldigt rädd med nya hundar.
Allt detta gjorde att Näcken och vi får det bättre på vars ett håll. Hon kommer inte att trivas i det livet vi lever. Aktiva och är iväg mkt= inget alls för Näcken.
Hon har fått ett underbart hem där det finns stor erfarenhet av nakenhundar och lite räddare hundar. Ett hem med mycket kärlek och uppmärksamhet. Där hon får vara hemmakär och hålla sig där hon trivs bäst.

Men ont gör det. Ont i hjärtat. Saknar redan min lilla nakna sängkamrat... :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0