Hektiskt!

Börjar det bli här hemma!
Det är matning 4 gr om dagen, städning 3gr om dagen till B-kullen, 1 gång om dagen till C-kullen. Dammsugning och mopning av golven i huset minst 1 gång om dagen.

2 vuxna hundar som vill ha ut sin energi. 
2 tikar med valpar som yrar rundor, äter och dricker massor och typ vägrar vara instängda. Troya har grävt såsådär 3-4 stora hålor i vår trädgård... grrr!!

Nästan 5 veckor gamla valpar som bara vill UT och upptäcka! Det e fart i B-kullen nu! :-)
En 11 månaders bebis som det är fullt ös på!
Det gäller att planera dagarna och vara riktigt effektiv. Mattiderna börjar bli heliga för valparna så det gäller verkligen att planera! När kan vi gå på promenad? När kan vi åka o handla?

Mornarna e värst! 6 valpar som SKRIKER när dom ser mig gå upp, dom vill ha mat DIREKT. Och är i stort behov av en städning av hagen efter natten. Viljah behöver ny blöja och frukost hon oxå. Alla hundarna måste ut o kissa och sen vill dom oxå ha mat, FORT.

Stressigt, här e ALDRIG tyst, alltid skitigt o rörigt hur mkt jag än städar, verkligen full rulle och jag önskar jag hade ögon i nacken, det hade varit så praktiskt! 

Vill göra det bästa för alla här hemma. Gör så gott jag bara kan för att ge alla valparna bästa möjliga starten i livet. Även för människovalpen ;-) Adonis och Tindra ska fortfarande få vad dom behöver på sitt sätt.
I love it!!! :-D Jag har väldens bästa jobb!

Kommentarer
Postat av: Mad

Ja det är nog roligare än många andra jobb ;)

Vi får ses snart! KRAM

2010-06-24 @ 06:29:32
URL: http://mamamad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0