No dagis för oss!

Vi tillhör den skaran som inte vill sätta vår dotter på dagis. Gärna inte alls. Men ev så måste vi, men då inte förens hon e MINST 2år. Helst 3 år och då bara några dagar i veckan och halva dagar. Varken jag eller Stefan har varit dagisbarn o vi vill ge Viljah en liknande uppväxt.

Detta innebär mycket bök med ekonomin, för att det ska gå ihopa, och det begränsar mig på vilka jobb jag söker. Jag har varit på 5 jobbintervjuer och fått alla. Men inget har passat med tiderna... :-( På tisdag ska jag på en intervju som jag hoppas mycket på!!! Det gäller helger och kvällar. Perfekt för oss!!!! HÅLL TUMMARNA!

Mammapenningen är slut i december-januari. Då söker vi vårdnadsbidrag för att vi har Viljah hemma och inte på dagis och hoppas på att jag har helg och kvällsjobb! Jag fortsätter med hundskolan och driver kennlen. Må planerna hålla!!!

I höst ska jag och Viljah gå på barnrytmiken igen (Viljah älskade babyrytmiken!) Börja simskolan (igen ;-) ) och besöka öppna förskolan. Massa mys och kul ska vi ha! :-)
Innan dess ska vi njuta av sommaren tillsammans och vara ute så mycket vi bara kan!!!

Imorn är en stor dag för oss! Avslöjar imorn när allt e klart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0